ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Vali Yazıcı’dan Mevlid Kandili Mesajı

Vali Yazıcı’dan Mevlid Kandili Mesajı
Yayınlama: 07.10.2022
144
A+
A-

Âlemlere rahmet olarak gönderilen yol göstericimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı teşriflerinin yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu mübarek gün vesilesiyle ona salat ve selam etmenin, onun ümmeti olmanın heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

İnancımıza göre tüm kâinat Peygamber Efendimizin (SAV) yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır. Mevlid Kandili de bu inancı tazelediğimiz, Peygamber Efendimizin (SAV) yaşantısını daha iyi idrak ettiğimiz, bilhassa onun sünnetine daha çok özen gösterdiğimiz çok özel ve kıymetli bir zaman dilimidir.

Bizler, Mevlid Kandili vesilesiyle sevgi, merhamet, hoşgörü ve güvenin eşsiz timsali olan, Muhammed-ül Emin olarak anılan Hz. Peygamberimizin (SAV) güzel ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalıyız. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için daha çok özveri ve gayret göstermeliyiz. Rabbim bizleri Hz. Muhammed’in (SAV) barış, sevgi ve şefkat rotasından ayırmasın, kalplerimizi kötü yola döndürmesin, sıratı müstakim üzere sabit kılsın.

Bu duygulularla Mevlid Kandili’nin Antalya’mıza, Ülkemize ve İslâm Âlemine birlik, beraberlik ve huzur getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyor, tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.

Ersin YAZICI
Antalya Valisi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.