AK Partili Taş, İYİ Parti İl Başkanı’nın “toplu istifa” iddiasını yalanladı

AK Partili Taş, İYİ Parti İl Başkanı’nın “toplu istifa” iddiasını yalanladı
MOBİL REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.04.2022
154
A+
A-

AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş;İyi Parti İl Başkanı Sn. Başaran’ı kınayarak yaşanılan bu siyasi komediyi milletimizin vicdanına bırakıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti tarafından gerek basına servis edilen gerekse İl Başkanı Mehmet Başaran’ın sosyal medya hesabından yaptığı sözde AK Parti Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Batıgan Aşireti mensubu Mehmet Tayfur ve beraberindeki 412 kişi’nin istifa ederek İyi Partiye katıldığı açıklamalarını büyük bir hayretle takip ettik. Belirtmek isteriz ki; bahsi geçen isimin bırakın Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini, partimizin hiçbir kademesinde görev almadığı, hatta kuruluşundan günümüze partimize üye kaydı dahi bulunmamaktadır. Göz göre göre kamuoyunu yanıltan, topluma yalan söyleyen İyi Parti İl Başkanı Sn. Başaran’ı kınayarak yaşanılan bu siyasi komediyi milletimizin vicdanına bırakıyoruz.

İyi Parti’nin genel başkanlarından teşkilatlara sirayet eden tezvirat alışkanlığı gün geçtikçe ipin ucunu kaçırdıkları bir tiyatroya dönüşmektedir. Bilindiği üzere söz konusu siyasi partinin genel başkanının daha önce de grup toplantısında kürsüye çıkartıp işsiz ve ümitsiz hayat hikayesini anlattırdığı kişinin yurtdışında lüks eğlence mekanlarında ki fotoğrafları basında geniş yer almıştı. Aynı siyesi parti mağdur üniversite öğrencisi diye kürsüye çıkarttığı gencin CHP’ye üye olduğu kamuoyunda yine ortaya çıkmıştı. İyi Parti’nin şova dayalı siyasetinin yerelde de teşkilatları tarafından uygulanmaya çalışıldığı; AK Parti mensubu olmamasına rağmen Kepez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak tanıtılan, aşiret mensubu ve beraberindeki 412 kişinin partimizden istifa ederek İyi Parti saflarına geçmiş gibi gösterilmesinden anlıyoruz. Böyle bir kişinin partimizin ne gençlik kolları yönetimi, ne yürütmesi ne de hiçbir kademesinde görev almadığını belirtmek isteriz. Ayrıca Kepez İlçe Başkanlığımızda bahse konu zaman diliminde bırakın 412 kişinin istida etmesini aksine aramıza yeni katılan üyelerimiz olmuştur.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARTİSİYİZ”

Konuyla ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, “ AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 12 milyon üyemiz ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Antalyamızda her geçen gün büyüyen bir aile olarak mevcut 300 bin üyemiz var. 2002 yılından beri milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır. İyi Parti İl Başkanı Başaran algı operasyonu yapmak istemiş fakat beceremeyerek komik bir duruma düşmüştür. Sayın Başaran’a tavsiyemiz; kendini her başkan yardımcısıyım diyene veya partide görevliyim diyene inanmaması yönündedir. Zira bu şekilde araştırmadan hareket edilirse bu ve benzeri durumlar başına gelebilir” ifadelerini kullandı.

 

MOBİL REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.