Babacan: Yanlışa ve zulme ilkesel olarak karşıyız

Yayınlama: 08.09.2021
528
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, ‘‘eşitlikçi, özgürlükçü, merkezinde insanın yer aldığı, kapsayıcı bir parti olduklarını; yanlışa ve zulme karşı ilkesel bir tutum içerisinde olduklarını söyledi.

DEVA Partisi 5’inci İl Başkanları Toplantısı, Ankara’da Bilkent Otel’de yapıldı. Toplantı, Genel Başkan Ali Babacan’ın açış konuşmasıyla başladı. Babacan konuşmasında, DEVA Partisi olarak teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi, temel ilkelerini bir kez daha vurguladı.

İl başkanlıklarının teşkilatlanma çalışmalarının en asli faktörleri olduğunu belirten Başkan Babacan, “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kayıtlarına bakıldığında 51 bin 237 resmi üyesi ile DEVA Partisi, nisan-ağustos aylarında üye sayısını en çok artıran ikinci siyasi parti oldu” dedi

Seçim maratonunun yaklaştığını, bu nedenle Türkiye’nin her köşesinde teşkilatların hızla hazır hale gelmesi gerektiğini Babacan, ‘‘merkezinde insanın yer aldığı, kapsayıcı, çoğulcu, eşitlikçi ve özgürlükçü demokrasiyi hedefleyen bir parti’’ olduklarını dile getirdi.

Babacan “DEVA Partisi yanlışa ve zulme karşı ilkesel bir tutum içerisindedir” diyen Babacan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nasıl ki bugün insanların siyasi görüşleri veya yaşam tarzları nedeniyle haksızlığa maruz kalmasını eleştiriyorsak yarın da başkasının haksızlığa maruz kalmasını engelleyeceğiz. Bizim tutumuz iktidarın veya mağdurun kim olduğundan bağımsız, ilkesel bir tutumdur. Bugün haksızlığa maruz kalan kim varsa onun hakkını savunmaya hazırız ve savunuyoruz. Yarın da kim haksızlığa maruz kalırsa onun hakkını savunacağız.”

Haber: Merkezi

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.