Bu Yaz Camideyim Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Bu Yaz Camideyim Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Yayınlama: 20.09.2021
336
A+
A-

Genç MÜSİAD Antalya’nın her sene geleneksel olarak hayata geçirdiği Bu Yaz Camideyim Projesi bu sene de gerçekleştirildi. Ödül törenine Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZSOY, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA, MÜSİAD Antalya Başkanı Boğaçhan GÖKSU, Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Ebubekir YILDIZ katıldı.

Genç MÜSİAD Antalya’nın 5 Merkez İlçesinde yer alan Aksu Suheda Cami, Kepez Mustafa Koç Cami, Konyaaltı Hacı Mustafa Karabulut Cami, Muratpaşa Suffe Cami, Döşemealtı Toki camisinde yaz kursuna gelen yaklaşık 500 öğrenciyi her hafta ziyaret ederek çeşitli ikramlar ve ödüller dağıttı. Bugün gerçekleştirilen kapanış programında ise yaz kursunda dereceye giren 30 öğrenciye bisiklet dağıtımı gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Arifan Komitesi Başkanı Osman EVGİN Genç MÜSİAD olarak erdemli, ahlaklı insanlar yetiştirmenin önemini vurgulayarak 5-15 yaş arasındaki çocuklar için birçok projenin hazırlığı içinde olduklarını belirtti.

Programda konuşma yapan Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Ebubekir YILDIZ ise camiler ile çocukların gelişimindeki olumlu etkisine değindi. Yıldız en büyük isteklerinin çocuklara camileri sevdirmek olduğunu, camilerden, yaz kurslarından en iyi şekilde istifade eden kişilerin hayatlarının bundan sonraki sürecinde de bu bilgileri hayatlarının önemli bir parçası haline geleceğine değindi.

MÜSİAD Antalya Başkanı Boğaçhan GÖKSU ise Çocukluk anılarının önemli bir kısmının camilerde geçtiğini vurgulayan Göksu; MÜSİAD’ın en büyük projesinin Genç MÜSİAD olduğunu vurgulayarak Genç MÜSİAD Antalya’nın Ebubekir YILDIZ başkanlığında önemli işler imza attığını en büyük destekçilerinin ise bizzat kendisi ve yönetimi olduğunu vurguladı.

Programda konuşan Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA ise Genç MÜSİAD Başkanı Ebubekir YILDIZ’a bu proje için özellikle teşekkür etti. Camilerle çocukları buluşturan projelerin çocukların gelişiminde çok önemli bir katkı sağladığını söyleyen YALÇINKAYA önümüzdeki yıllarda bu projenin daha fazla camiyi kapsamasını arzu ettiklerini belirtti. Programın son konuşmacısı ise Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZSOY’du. Özsoy Genç MÜSİAD’a bu proje için teşekkür ederek önümüzdeki yıl bu projenin Antalya’nın geneline yayılması için de işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. Programın son bölümünde ise ödül töreni gerçekleştirildi. Aksu Kepez Muratpaşa Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerindeki camilerde dereceye giren 30 öğrenciye bisikletler takdim edildi ve toplu fotoğrafla program sona erdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.