Cevheri Güven, Bu Kez Alaattin Çakıcı’ya İftira Attı!

Cevheri Güven, Bu Kez Alaattin Çakıcı’ya İftira Attı!
Yayınlama: 13.12.2021
1.689
A+
A-

Cevheri Güven denen FETÖ’cü bir vatan haini 10 saat önce yayınladığı YouTube videosunda Payas’taki demir-çelik fabrikası NURSAN ile ilgili oraya Erol Evcil ile birlikte çöktüğümü iddia ediyor. Bu fabrikanın Cevher Güven’in ifadesiyle 2015’in sonundan beri bankalara ve piyasaya milyonlarca dolarlık borcu varmış bunu kendisi de ifade ediyor.

Evet Erol EVCİL benim arkadaşım ve dostumdur.

Tahliye olmadan evvel son beş yıl Ege Metal’den dolayı aramızda kendisiyle bir sıkıntı vardı. Bunun sebebi Ege Metal’in o günkü diğer ortağı olan Mustafa’dan param karşılığı hisseleri satın alıp Erol’un ailesinden birine devretmiştim. Bunlar resmî belge, görüntü ve ses kayıtlarıyla bellidir. Ben hakkımı devrettiğimden itibaren son beş yıldır Erol’un kendisiyle konuşmuyordum. O da İzmir – Şakran cezaevinde yatıyordu. Cezaevi kayıtlarında karşılıklı hiçbir irtibatımızın olmadığı bellidir. Doğru, Hüseyin Eryılmaz bana Yalıkavak Marina’daki tekneme gelerek Erol Evcil’e faizle para verdiğini ve 50 milyon dolar alacağı olduğunu söyledi. Yine onunla birlikte gelen Özer Holding’in sahiplerinden ve kendisini çok eskiden tanıdığım Kazım ÖZER, Ozan ÇELIK ‘in de Erol EVCİL ‘den alacağı olduğunu söyledi. Ben de kendilerine yemek yedirdim. Bu Kazım ÖZER kafasından bu işin arkasında Ankara’da devletin olduğunu söyleyince ben de telefonu verdim, aç konuş hepimiz duyalım dedim.

Bu sefer kıvırttı.

Yok onlara yakın birileri gibi ifade etti. Ben de bunlara dedim ki sakın Erol’a dokunmayın. Bunlar Erol’a kötü düşünüyorlardı. Anladığım kadarı ile kiralık katil arıyorlardı. Dedim ki Erol’u öldürecek adam önce beni öldürecek, bunu kafanıza sokun. Bana borcu var, önce bana borcunu ödeyecek daha sonra size borcu varsa eğer parası da varsa adamsa öder. Bahsedilen şu anki belediye başkanını tanımam. Erol’un Sivas demir-çelik fabrikası ile hiçbir dönem hiçbir ilişkim olmamıştır. Ben ömrümde 1974’te bir defa İskenderun’a gittim, onun dışında hayatımda hiçbir zaman İskenderun’a gitmedim. Bahsedilen Keleş ailesini tanımam.

Alaattin ÇAKICI ‘nın yeğeninin şirketi Nursan ‘ı kiraladı diyor.

Benim soyadımı taşıyan hiçbir yeğenimin ABA denilen bir şirketle bağlantısı yoktur. On on beş gün evvel insanları sokağa döken muhalefet ve uzantıları işbirlikçileri olan Fetö ‘cüler, AK Parti ve Cumhur İttifakına zarar vermek için MHP’yi İskenderun Belediye Başkanı’ndan dolayı, Sabah Gazetesi ile ilgili de sayın Devlet Başkanı ve sayın Süleyman SOYLU ‘yu, bu çirkin senaryoya alet etmek istemektedirler.

Benim Payas ve Nursan ile ilgili hiçbir ilişkim yoktur.

Ama Erol EVCİL dostum ve kardeşimdir. Devletin dışında biri canına kastederse önce beni öldürmesi gereklidir. Kendisinin yasadışı bir işi varsa devlet ondan da benden de herkesten hesap sormasını bilir.

Hayatımda hiçbir insanın malına çökmedim, devletin geriye yönelik tüm arşivleri araştırılsın. Devletin bankalarını soyanları çok eskiden zaman zaman o soyguncuları soydum. Millet ile beraber de yedim. Bunu mahkemelerde de ifade etmiştim. Şu anda devletin bütün birimleri ne yaptığımı, nereye gidip geldiğimi, ne iş yaptığımı harfiyen bilmektedir. Hapishaneden çıktığımdan beri Türkiye’deki bazı arkadaşlarımı ziyarete gittim, aylardır da İstanbul ve Bodrum’un dışında hiçbir yere gitmedim.

Muhalefet , Amerika ve Avrupa ülkelerinin maşası olan bu FETÖ’cüler hep birlikte Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na düşman oldukları için durmadan bir şey üretip ülkeyi karıştırmak istemektedirler.

ikide bir mafya devleti diyorlar.

Herhalde bu muhalefet mafya kavramının ne anlam taşıdığını bilmiyor. Uluslararası beyaz kadın ticareti, insan kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti, kara para aklama işini yapanlar mafya mensubudur. Ben iki defa Avrupa’da yakalandım. Bana kara para, kaçakçılık, uyuşturucu ile ilgili hiçbir soru sormadılar. Sadece Avrupa’daki bazı cinayetlerle ilgili soru sordular ve bunlar benim iade dosyamda da mevcuttur. Türkiye Cumhuriyeti’nde de hiçbir dönemde narkotik ve mali şubeye uğramadım.

1980’de uğrak yerim siyasi şube, asayiş şube ve daha sonra oradan ayrılan organize şubeydi.

Buralara uğramayıp yurtdışında da iki defa yakalanıp dünya gündemine oturdum ve bana hiç o konularla ilgili soru sorulmadı.

Ne kadar ortalığı karıştırmaya çalışmak isteseniz bile batılı FETÖ’cü hainlerle birlikte; ne iktidara gelebilirsiniz ne de Cumhur İttifakı’na zarar verebilirsiniz.

Yasaları kim ihlal etmişse, ben ettim 27 yıl yattım; şu anda ben, Erol EVCİL veya Türkiye’de herhangi birisi yasaları ihlal etmişse devlet hesap sormasını bilir.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Alaattin ÇAKICI

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.