ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Döşemealtı’nda alt yapı çalışması

Döşemealtı’nda alt yapı çalışması
Yayınlama: 03.12.2020
287
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinde sık sık arıza yaşanan eski içme suyu hatlarını yeniliyor.

Döşemealtı ilçesinde su ve kanalizasyon konusunda önemli alt yapı çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesinde içme suyu hatlarını yenileyerek, hatların kalitesini, sağlamlığını ve kapasitesini artırıyor. ASAT bu kapsamda, Kömürcüler Mahallesi Koca Mehmet Sokak’a içme suyu hattı kazandırdı.
DÜZLERÇAMI’NDA 4 KM HAT YENİLENDİ

Düzlerçamı Mahallesi’nde de Pir Sultan Abdal Caddesi’nin genişletilip çift şerit yapılmasından sonra yetersiz kalan eski hat ASAT tarafından yenileniyor. Toplamda 4 kilometreyi  bulan hattın yenilenmesiyle yaşanan arızalar da en aza inecek.

ILICA’DA ARIZALAR EN AZA İNECEK

Ilıca Mahallesi Bucak mevkiindeki büyükbaş hayvan besihanesi ve etrafındaki evleri besleyen içme suyu hattı da ASAT ekiplerince yenileniyor. Sık sık arızalanan ve oluşan patlaklar nedeniyle sorun yaratan 800 metrelik hatta yenileme çalışmaları sürüyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.