“Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar” Döşemealtı’nda

“Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar”  Döşemealtı’nda
Yayınlama: 30.11.2021
548
A+
A-

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar programının canlı yayın konuğu oldu.

Yaklaşık 3 saat süren programda tarihi asırlar öncesine dayanan Döşemealtı’nın kültürel ve doğal zenginlikleri, el dokuması halısı, hicaz narı ve tabiki son yıllarda aldığı yatırımlarla ivme kazanan kentlilik vizyonu büyük beğeni topladı. İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu, Zeynep Karababa ve folklor ekibinin izleyenlere neşeli anlar yaşattığı programın sonunda Belediye Başkanı Genç’te sahneye çıkarak “Leylim Ley” eşliğinde oynadı.

Hatfa sonları Halk TV ekranlarında tüm Türkiye’yi adeta ekran başına kilitleyen Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar’ın bu haftaki durağı Döşemealtı oldu. Tarihi Kırkgözhan’da yapılması planlanan canlı yayın hava muhalefeti nedeniyle Yeşilpark Kültür Merkezine alındı. Serhan Asker’in konuğu olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini büyük bir gururla tüm Türkiye’ya tanıttı. Döşemealtı’nın tanıtıldığı kısa filminde gösterildiği canlı yayın yaklaşık 3 saat sürdü.  Sanatçılar İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu ve Zeynep Karababa sesi ve yorumlarıyla programa büyük renk kattı.

DÖŞEMEALTI HALISI HEDİYE ETTİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, programın sonunda sürpriz yaparak Zülfü Livaneli’nin Leylim Ley şarkısı eşliğinde sahneye çıkarak folklor ekibiyle birlikte oynadı. Genç, Coğrafi işaret tescili alan Döşemealtı Halısının da uzun uzun konuşulduğu programın sonunda sunucu Serhan Asker’e de Döşemealtı halısı hediye etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.