ÜNLÜ YAPIMCI ALPER SAFA USTA’DAN YENİ ALBÜM AÇIKLAMASI!

ÜNLÜ YAPIMCI ALPER SAFA USTA’DAN YENİ ALBÜM AÇIKLAMASI!
Yayınlama: 04.09.2020
532
A+
A-

Uzun senelerdir değişik televizyon kanallarında, ekranlarda yapıtlarını izlediğimiz ünlü yapımcı Alper Safa Usta sessizliğini bozdu ve kendi keşfi olan bir sanatçıyla albüm çalışmalarına başladığını açıkladı.

Uzun zamandır müzik çalışmalarına ara vermiş olan Alper Safa Usta “Harika bir çalışmayla müzik piyasasını altüst edeceğiz.” şeklinde ifade ettiği çalışması hakkında merakla beklenenleri açıkladı.

Nur Cennet Uçar’a da yakınlığıyla tanınan ünlü besteci Özlem Ay’ a ait olan eseri ismi henüz açıklanmayan ses sanatçısı seslendirecek. Özlem Ay imzası taşıyan “Kaçamak” isimli çıkış parçasının düzenlemesi ses sanatçısı ve aranjör Caner Yılmaz tarafından yapılacak.

Çıkış parçası olan “Kaçamak” isimli esere çekilecek olan klibin yönetmenliğini ise günümüzün en popüler şarkılarından birisi olan Zehra Gülüç’ün seslendirdiği  “Cennetten Çiçek” isimli parçanın da görüntü yönetmenliğini üstlenen Ömür Yıldırım gerçekleştirecek. Çekilecek olan klip de birçok renkli sima da bir arada olacak. Tiktok Fenomenlerinin ve usta oyunculardan bazılarının da yer alacağı klip sonbaharın sonuna doğru tüm platformlarda yayında olacak.

Usta tiyatrocu Abdullah Şahin’le de akraba olan ünlü yapımcı Alper Safa Usta piyasaya kazandırdığı sanatçısı hakkında ise “ Eşi benzeri görülmemiş bir insan, sağlam karakterinin yanısıra güzel bir ses rengine sahip başarılı olacağına eminim.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.