ATABEM’de LGS’ye hazırlanan 8’nci sınıf öğrencilerine deneme sınavı

Yayınlama: 27.03.2021
303
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi salgın günlerinde sınavlara hazırlanan öğrencilere destek oluyor. Bu kapsamda Atatürk Bilgi Eğitim Merkezlerinde eğitim alarak LGS sınavına hazırlanan 8’nci sınıf öğrencileri için deneme sınavı yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında eğitime desteğini sürdürüyor. Destek kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) kurslarında eğitim alan sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı yapıldı. Varsak, Altınova, Konuksever, Yenimahalle ve Meltem ATABEM’ de Liselere Geçiş Sınavına (LGS) hazırlanan öğrenciler bugün Konuksever ATASEM Kurs Merkezinde sınava tabi tutuldu. Pandemi önlemleri kapsamında, maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde iki oturum olarak gerçekleştirilen deneme sınavı 100 dakika sürdü.

LGS YE HAZIRLIK OLDU

Sınava giren öğrenciler deneme sınavı için Antalya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “LGS sınavı için ön hazırlık oldu. Gerçek bir sınav heyecanı yaşadık. Uzun zamandır yüz yüze sınav yapmadığımız için bu imkanı bulamıyorduk. ATABEM kurslarında yüz yüze gördüğümüz eğitimlerinde büyük katkısı oldu. Okulda gördüğümüz dersleri pekiştirirken sınav soruları ile ilgili bol bol test çözerek pratiğimizi geliştirdik. Deneme sınavı ile eksik olduğumuz yerleri görebilme şansımız oldu. Başarımızı ölçtük” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.