Mavi Kelebekler sezonu galibiyetle açtı

Yayınlama: 13.09.2021
516
A+
A-

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, sezonun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nı 26-24 yenerek sezonu galibiyetle açtı.

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nı evinde ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresi, denk bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarı, 11-11 beraberlikle tamamlandı. Yeni transferlerle ikinci yarı üstünlük sağlayan Mavi Kelebekler, maçı 26-24 önde tamamlayarak sezona galibiyetle başladı. Maçın ardından oyuncular büyük sevinç yaşadı. Sporcular, mutluluklarını taraftar tribününde kendilerini izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile paylaştı. Başkan Esen, alkışlarla genç sporcuları tebrik etti.

ANTALYA’NIN GURURU OLACAĞIZ

Maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Semih Esen, ilk maçta büyük heyecan yaşadıklarını söyledi. İzmir ekibini de güzel mücadelesi için tebrik eden Esen, maç sonunda kazanan taraf olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mavi Kelebekler ile bu yıl büyük heyecan yaşayacaklarını ilk maçtan gördüklerini aktaran Esen, “Galibiyet için teknik ekibe ve sporcularımıza teşekkür ederim. Sezon öncesi ciddi transferler yapmıştık. Yeni oyuncularımızın skora katkısıyla doğru yolda olduğumuzu gördük. Antalya’mızın hentboldaki gururu olmak ve ülkemizi Avrupa’da temsil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

HERKESİ KONYAALTI’NI İZLEMEYE DAVET ETTİ

Takımın Antrenörü Birol Ünsal ise maç sonunda yaptığı açıklamada “Öncelikle yeni sezon herkese hayırlı olsun. Lige galibiyetle başlamak, İzmir galibiyeti ile başlamak çok önemliydi. Çünkü İzmir bu sezon çok iyi durumda. Biz de İzmir’i yendiğimiz için mutluyuz. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Süper Lig’e yakışır bir mücadele oldu. Kazandığımız için, Antalya’ya Süper Lig’de galibiyet getirdiğimiz için çok mutluyuz. Tüm taraftarlarımıza, Antalyalı hentbol severlere armağan ediyoruz. Konyaaltı Belediyesi’ni herkes izlemeye devam etsin” dedi.

OYUNCULAR: HAK ETTİK

Takımın başarılı oyuncusu Janeska Monika ise “İki takımı da tebrik ederim ama bizim takım daha istekliydi. Çok iyi hazırlandık ve sonuç geldi. İnşallah böyle devam edeceğiz” diye konuştu.

Ceylan Aydemir ise “Takım arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Maç içerisinde iniş çıkışlarımız oldu ama biz bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Elimizden geleni yaptık, galip geldik. Bunun için çok mutluyuz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.