Taş: Budak’ın soru önergesi siyasi komedi görüyoruz

Taş: Budak’ın soru önergesi siyasi komedi görüyoruz
Yayınlama: 21.10.2021
476
A+
A-

18 Ekim 2021 tarihinde AK Parti İl Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz basın toplantısında Antalyamız için sorduğumuz soruları cevaplamak yerine CHP Milletvekili Çetin Osman Budak’ın TBMM’ ye soru önergesi vermesini ‘siyasi komedi’ olarak görüyoruz.

2019 yılından bu yana Antalya Büyükşehir Belediyesini 700 milyon dolayında kredi kullandığını hatırlatmak isteriz. Büyükşehir Meclisinde kredi taleplerinde AK Parti Grubu olarak şimdiye kadar olumlu oy kullandık. Meclisin kredi onayı alabilmesi için 3’te 2 çoğunluğunun onayı gerektiği, mecliste bulunan 106 üyenin 48’i Cumhur İttifakı’nın olduğunu, onay vermemiz durumunda Büyükşehir Belediyesi’nin kredi kullanmasının mümkün olacağını muhattaplara hatırlatmak isteriz. Şimdiye kadar Meclis Üyelerimizin kalkan elleri halkımızın daha fazla hizmete kavuşabilmesi içindir. Fakat 2,5 yıldır Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ele dokunur bir projesinin olmadığını görüyoruz. Ve tekrar soruyoruz bu 700 milyon nereye harcandı ? CHP’li yöneticiler acaba bu paraların nereye harcandığını biliyorlar mı ?

Sorduğumuz soruların muhatapları cevap vermekten kaçarken farklı isimler cevap verme çabası içine girdiğini görmekteyiz. Fakat hala Altın Portakal Film Festivali’ne ne kadar harcandığını, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in kendi reklamına ne kadar para ödediğini cevapları kocaman bir soru işareti olarak duruyor. CHP Milletvekili Çetin Osman Budak’a tavsiyemiz milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakıp partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı’nın kendi reklamına ne kadar para harcadığını konulan bir soru önergesini daha TBBM’ye vermesidir. Tüm bu sorulara cevap veremeyip, kullanılan kredilerin nereye harcandığını açıklayamayan CHP’li Budak, suni gündem yaratma çabası içindedir. Bunlar laf-ı güzaf … Sadede gelin diyorum ve tekrar soruyorum. 1- Altın Portakal’a ve Muhittin Böcek’in reklamına ne kadar harcadınız? 2- Çekilen kredileri nerelere kullandınız?  3-Tranvay ne zaman halkın kullanımına açılacak? Kamuoyuna saygı ile bildiririz.

AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI

Av. İBRAHİM ETHEM TAŞ

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.