ZİÇEV’in yeni dersliğinin açılışını yaptı

Yayınlama: 30.06.2021
319
A+
A-

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya Şubesi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin yeni destek eğitim odası açılışını yaptı.

Başkan Uysal, Antalya’da 1989’da Azime Yılmaz başkanlığında kurulan ve 2008 yılında Meydankavağı Mahallesi’ndeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin açılışını yapan ZİÇEV’in yeni destek eğitim odasının açılışına katıldı.

Rotary kulüplerinin destekleriyle yapılan yeni destek eğitim odasının açılışında Başkan Uysal, engelli çalışmalarından kadın ve sivil toplum çalışmalarının ve toplumun sosyo-ekonomik açıdan sıkıntılı kesimlere yönelik çalışmaların bir şehrin genel karakterini ortaya koyduğunu söyledi. Bu çalışmalarının ortalamasının o şehre ilişkin değerlendirme yapılmasını mümkün kıldığını aktaran Başkan Uysal, “Bizler de bu bilinç içinde yaşıyor ve çalışıyoruz” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin bu alanda sürdürdüğü çalışmalarda en büyük paydaşlarının sivil toplum kuruluşları olduğunu aktaran Başkan Uysal, Muratpaşa’da kamusal sorumluluk üstlenen sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaktan ayrıca büyük mutluluk duyduklarını söyledi. ZİÇEV’in yeni bir destek eğitim odası kazanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Uysal, konuşmasının ardından yeni dersliğin açılışını yaptı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.