Kepez’in futbolcu fabrikası

Kepez’in futbolcu fabrikası
Yayınlama: 12.10.2021
729
A+
A-

Kepez’deki okullarda yapılan futbol yetenek taramalarında keşfedilen çocukların altyapısını oluşturduğu Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 500 öğrencisiyle sezonun başlamasını bekliyor.

Kepez’deki ilkokul, ortaokul ve liselerde yaptığı yetenek taramalarında keşfedilen futbol sever çocuklardan altyapısını oluşturan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 340’ı lisanslı 500 öğrencisiyle sezonun açılmasını bekliyor. Üst yaşlarda oynayan takımlara kazandırılmak için seçilen lisanssız U9 ve U10 kategorilerinden başlayarak U11’den U19’a kadar 22 altyapı takımı sporcuları, BAL Ligi’nde forma terleten ağabeyleri ile birlikte oynamayı hedefliyor.

Turnuvalarda oynuyorlar

Okullardaki son derslere göre antrenman programı hazırlayan kulübün futbol yöneticileri, her yaş grubundaki öğrenciye farklı antrenör tahsis ediyor. Standart ölçülerdeki Kuzeyyaka Sentetik Futbol Tesisi ve Hasan Doğan Stadı’nda antrenmanlarını yapan çocuklar, kulübün 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi özel günlerde düzenlediği turnuvalara da katılıyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.